Kukkian huussikierros kirkkoveneellä la 1.7.

kirkkovene
Lauantaina 1.7. järjestetään huussikierros Kukkialle. Matkaa taitetaan Kukkian Kulkuri -kirkkoveneellä.
  • Millaisia kokemuksia käyttäjillä on vedettömistä vessoista?
  • Voiko kuivakäymälän rakentaa sisään?
  • Miten käsitellä käymälän tuotokset Kukkian kallioisilla rannoilla?

Tutustu käymälävaihtoehtoihin Luopioisissa kesäpäivän aamukahvien yhteydessä lauantaina 1.7. Nouse kirkkoveneeseen ja kuule käymälävastaavan kokemuksista Kukkian rannoilla ja saarissa.

 

Aikataulu

klo 9–12 Huussipiste Kukkian olohuoneella (Keskitie 15). Tutustu vedettömiin käymälävaihtoehtoihin ja kuule käyttäjien kokemuksia.

klo 12–15 Huussikierros kirkkoveneellä. Lähtö uimarannasta. Kuule kesäasukkaiden kuivakäymälävalinnoista ja -kokemuksista.

Varaa airopaikkasi ennakkoon: Tommi Liljedahl, puh. 041 3190 266, tommi [dot] liljedahl [at] gmail [dot] com (tommi[dot]liljedahl[at]gmail[dot]com)

n. klo 15 Huolettomin huussi -äänestyksen tulokset ja palkitseminen uimarannassa.

 

 

Voisiko kirkkovene poiketa laiturissanne?

Kirkkoveneellä kierretään Rihan- ja Uritunselän mökkikohteita. Lähtö on uimarannasta, ja reitti rajoittuu Iso-Vekunaan, Pärnäsaareen ja Kukkiasaareen.

Löytyisikö teiltä kompostoiva, erotteleva, polttava, pakastava tai muu vedetön käymälä, johon huussikierroksella voisi tutustua? Ehdota kohdetta su 11.6. mennessä Tommi Liljedahlille, puh 041 3190266, tommi [dot] liljedahl [at] gmail [dot] com (tommi[dot]liljedahl[at]gmail[dot]com).