Suvi-hanke hakee kesäksi vesistöviestijiä ja tiiminvetäjää

vesistönuoret
Suvi-hanke palkkaa kesä–heinäkuun ajaksi kaksi vesistöviestijää ja tiiminvetäjän. Kesätyöntekijät esittelevät Pälkäneen vesien tilaa ja kunnostusta muun muassa kylien tapahtumissa.

Suvi-hanke palkkaa kesä–heinäkuun ajaksi kolme vesistöviestijää, jotka esittelevät Pälkäneen vesien tilaa ja kunnostusta. Kesätyöntekijät jalkautuvat kylien kesätapahtumiin ja järjestävät omia tilaisuuksia. Lisäksi vesistöviestijät kirjoittavat ja kuvaavat sisältöä Suvi-sivustolle ja somekanaviin.

Viime kesänä Nuorten virta -hanke työllisti suuremman joukon nuoria kolmeksi viikoksi. Tänä vuonna palkataan kaksi työntekijää ja tiiminvetäjä kahden kuukauden ajaksi.

Vesistöviestijöiksi etsitään yli 14-vuotiaita vesienhoidosta ja viestinnästä kiinnostuneita nuoria. Tiiminvetäjältä edellytetään ajokorttia ja mielellään autoa.

Vesistöviestijöiden työaika on 30 tuntia viikossa, tiiminvetäjän vähintään 30 tuntia viikossa.

Osa tapahtumista on viikonloppuisin. Työt alkavat jo helatorstaiviikonloppuna, sillä Aitoossa järjestetään lauantaina 28.5. Ihana Pälkäne -suurtapahtuma.

 

  • Yhteydenotot: aito [dot] suvi [at] gmail [dot] com (aito[dot]suvi[at]gmail[dot]com), lisätietoja Marja-Liisa Suomalainen gsm 040 578 0782